5053873217 [email protected]

Demet Akalın eşi Okan Kurt ile birlikte önceki akşam Etiler’deki Kahve Diyarı isimli mekana gitti. Aynı mekanda ise küs olduğu sivri dilli sanatçı Arto ile karşılaşan Demet Akalın ile Arto’nun yüz yüze gelince küfürlerin havada uçuştuğu öğrenildi.

Okan Kurt, “Bundan sonra eşim hakkında konuşmaların dikkat et senin kafanı kırarım” derken, hızını alamayan Demet Akalın ise “Or… ço.. An…si…im” diyerek küfür ettiği iddia edildi.. Arto bu küfürler karşısında ne yapacağını şaşırıp masasına oturdu. Demet Akalın eşi Okan Kurt ile birlikte mekanın arka tarafına geçerek oturdu.

Demet Akalın ile Arto’nun küslükleri eskiye dayanırken, dünde twitter da birbirlerine sataştı. Demet Akalın’ın hakkında dedikodu yaptığını duyduğu Emirgan Sütiş’teki garsonun işten çıkarılmasının ardından Arto da twitter da Demet Akalın’a göndermelerde bulundu.
Arto bu olay üzerine twitter’deki hesabından tehdit edildiğini belirtip, “Ve tehdit edildim yarın organize. Yapacak bir şey yok. Sağolun dostlar ilginiz için ama önemli bir şey yok. Bunu devlet halleder. Gerisi hikaye. Yarın gereken yerleri aradım. Yarın başlıyor. Canımı sıkanın canının sıkarım. Burası dağı başımı mı görüşeceğiz” diye yazdı.