5053873217 [email protected]

Hazal Kaya’nın diziye veda etmesi nedeniyle Adını Feriha Koydum dizisine veda eden Feriha karakterini kimin vurduğu sorusu yeni sezon cevap buldu.

Feriha’yı kıl hastanesinden kaçan eski nişanlısı Halil’in vurduğu ortaya çıktı. Üstelik Halil’in sadece Feriha’yı değil aynı zamanda annesi Zehra’yı da öldürdüğü belli oldu.

Feriha’nın sonu dizinin ilk bölümünde ilginç bir ayrıntıyla öğrenildi. Dizide Can karakteri kendini öldürmek için her yolu deneyen Emir’in geçmişiyle ilgili internette bir haber okudu. Haberde Feriha’nın ve annesi Zehra’nın düğün günü eski nişanlısı Halil tarafından  öldürüldüğü yazdı.

GEÇEN SEZONUN SON BÖLÜMÜNDEN SONRA DURUM ŞU ŞEKİLDEYDİ;
Feriha’nın vurulmasıyla katilin kim olduğuna dair 4 seçenekli bir liste ortaya çıkmış, dizinin yayında olmadığı 3 ay boyunca izleyici katilin kim olduğunu tartışmıştı.

 

İşte o 4 seçenek;

-Feriha’nın eski nişanlısı Halil: Cansu’yla birlikte akıl hastanesine yatan Halil, daha öçnce birkjaç defa hastaneden kaçmaya niyetlenmişti. Bir senaryoya göre; sonunda hastaneden kaçmayı başaran Halil amacına ulaştı ve ‘Gelinim’ dediği Feriha’yı öldürdü.

– Emir’in ezeli aşığı Cansu: Emir’e olan saplantılı aşkını yıllarca içinde taşıyan Cansu daha önce Emir ve Feriha’yı öldürmeye teşebbüs etmişti. Bu amacına ulaşamayan ve ilaçlarını almaya başlayarak, artık sağlıklı bir insan haline gelen Cansu her ne kadar iyileşmiş gibi görünse de son bölümde bazı sorular izleyicinin kafasını karıştırdı. Cansu’nun en yakın arkadaşı Lara, “Emir’e olan hislerini biliyorum, istersen ilaçlarını alıp almadığını kontrol edeyim” diyerek ilk soru işaretini yarattı. Cansu ayrıca ayrı bile olsalar Emir ve Feriha’nın birbirlerini hala sevdiklerini fark eden ilk kişiydi.

– Feriha’nın ‘Hayır’ dediği Levent: Levent büyük aşkı nedeniyle her zaman Feriha’nın yanında oldu. Sorgusuz sualsiz sadece Feriha’nın yanında olmasını isteyen Levent, 3 yılın ardından Feriha’ya evlilik teklifi etti. Feriha’yı vurması en zayıf ihtimal olan Levent, senaristlerin gazabına uğrayarak dizi kadrosundan çıkmak isterse, yeni sezonda böyle bir sonun yaşanması da imkansız değil!