5053873217 [email protected]

Hande adlı sosyal medya kahramanı meramını şu şekilde anlatıyor;

“Merhaba arkadaşlar, ben Hande. Bu telefonu kullanıyorum. Yeni bir telefon istiyorum. Babamla bir iddiaya girdik. Eğer bu sayfayı bir hafta içinde 1000 kişi beğenirse babam bana Galaxy S3 alacak….vs”

Ancak sosyal medyadaki yorumlar Hande’nin gerçek bir karakter olduğundan öte bu işi reklam olarak yaptığı.

Yapılan yorumlar “Samsung’un yaratıcı reklamı sosyal medyada ve internette beklediği ilgiye ulaştı.” şekliyle özetlenebilir.

Reklamın inandırıcı bulunmamasının öncelikli nedeni özellikle Türkiye’de hiç bir babanın kolay kolay bu tür bir pazarlığa ikna olmayacağı gerçeği.

Ayrıca Hande ismine ait hesapların da yeni açılmış olması sadece bu iş için düzenlenmiş hesaplar olduğu şüphesini artırıyor. Zaten Hande karakteri yazılı bir metni ezbere söylediğini net bir şekilde hissettiriyor.

 

 

 

 

 

 

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”syY6eg6gQ5Q”]

 

Sosyal Medya kahramanı Hande karakteri resmi olarak doğrulanmasa da aleni bir şekilde Samsung Galaxy S3 reklamı yapıyor.

HANDE’NİN FACEBOOK SAYFASI

 

 

 

 

 

 

 

Bu da Hande’nin Twitter hesabı.

 

 

 

 

 

 

HANDE KARAKTERİ SOSYAL MEDYAYA EĞLENCE KAYNAĞI OLDU;

 

İŞTE “NORMAL BİRİ” NİKLİ FACEBOOK KULLANICISININ KOMİK YORUMU

“Normal Biri selam ben samsung galaksi üç’ün mühendislerinden bernardo normante . arkadaşlarımla birlikte italya nın roma şehrinde 4 mühendis eve çıkmıştık . ilk zamanlar karı kız peşinde koştuk tabi. aama baktık sonraları bu iş böyle olmayacak kendimizi derslere verdik. kısa zamanda derslerimizde üstün başarı gösterdik ve bu başarımızı gören samsung firması bizi birlikte çalışmaya davet etti . biz 4 mühendis samsung a ve insanlara hizmet etmekten çok mutluyduk ve galaksi es üç ü yaptığımızda çok mutlu olmustuk. o kadar çalıştık biraz da tatil yapalım dedik herkes evlerine dağıldı ben maillerime baktım , facebook adlı bir siteden bir türk arkadaşımdan bana gelen daveti gördüm ve üye oldum. arkadaşımla karşılıklı durum beğenirek günlerimiz geçiyordu , hala mutluyduk..
ta ki bu sayfayla karşılaşana kadar. biz bu kız için mi uğraştık emek verdik, bu kıza es üç alınırsa ben görevimi bırakırım. bu da böyle bilineee.”