5053873217 [email protected]

Fatmagül’ün Suçu Ne? Türk Dizi arşivindeki yerini almaya hazırlanıyor. Bu akşam sona erecek olan dizi başladığı dönemde bir  çok haksız tepkiye maruz kaldı. Zamanla mağdur kadınların sesi, ezilenleri umudu haline gelen dizi bu akşam ekranlara veda ediyor. Beren Saat’in oyunculuğunu da Bihter karakterinden çok öteye taşıyan dizi son derece başarılı 2 sezonun  hakkını fazlasıyla verdi.

İlk bölümü olay yarattı. Tecavüz sahnesinin gereğinden uzun gösterildiğinini iddia edenler, RTÜK’ü telefon yağmuruna tuttu. Bu sahnenin kadına şiddet olaylarını artıracağı ileri sürüldü. Ama zaman içinde rüzgar ters döndü. Kadın derneklerini bile arkasına alan “Fatmagül’ün Suçu Ne?” artık yolun sonunda. Dizi, bugün ekrana veda ediyor.

Beren Saat ve Engin Akyürek’in başrolleri paylaştığı dizinin final bölümünde Fatmagül, “Bu son olsun” diyerek adliyeye gelip düşmanlarının gözünün içine son bir kez bakacak. Üstelik sanıkların arasında bu kez Mukaddes, Avukat Münir Telci ve Reşat Yaşaran da olacak. Tüm soruların yanıt bulacağı bölüm, hafızalardan silinmeyecek.