5053873217 [email protected]

2 gün Paris 2 gün Roma ardından Kıbrıs’a geçecekler.

Nihat ve Begüm Kıbrıs’a gidene kadar finale kalmak için oy toplayacaklar.

Pazar günü yarışmaya kalan 3 kişi belli olacak.

Pazartesi sona kalan 2 kişi belli olacak.

26 Haziran Salı günü Survivor’ın galibi ortaya çıkacak.

27 Haziran Çarşamba günü Survivor yarışmacılarının Türkiye’de olması bekleniyor.

Adadan ayrılmadan önce Nihat Hasan’a iyi bir rakip olduğu için teşekkür etti.

Son gece doyasıya muhabbet eden Survivor dörtlüsü sabahın ilk ışıklarına kadar adanın tadını çıkardılar. Ertesi gün sabah sporlarının ardından adaya veda etmeye hazırlandılar.

Adadan ayrılmadan önce birbirlerine son anılarını anlatan ekipten Nihat nasıl oyuncu olduğunu anlattı. İstiklal Caddesi’nde dolaşırken cast ajansı sahibi tarafından keşfedilmiş. Önce Funda Arar klibinde oynamış ardından da Yaprak Dökümü’nde oynamaya başlamış. Evliliğin ne kadar güzel bir duygu olduğundan bahseden Nihat; “Evliliği bana eşim düşündürttü. Düğünümüzde 6 kişi vardı. Bir anda evlendik. Annem babam da yoktu. 10 gün içinde evlendik. Eşim hayatımda gördüğüm en güzel gelindi. Evlilik hiç aklımda yokken eşim bunu düşündürttü. Çok mutluyum.” dedi.

 

Anıl ise motosiklet sahibi olabilmek için 25 kilo vermiş. Babası kilo verirsen sana motosiklet alırım demiş. Bu amaç için 101 kilodan 76 kiloya düşen Anıl, California’dan gelen hocalardan sürüş dersleri alarak yarışçı olmuş. Ders aldığı hocalar Rossi’yi, Casey Stoner!ı eğiten hocalar olunca klasmanında Türkiye’nin 1 numarası olmuş Anıl.