5053873217 [email protected]

Murat Pilevneli, önceki akşam sevgilisiyle dudak dudağa eğlenirken objektife yakalandı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre boşanma sonrası adı, farklı isimlerle anılan genç iş adamı, önceki akşam sevgilisiyle Nişantaşı’ndaki Maçka Park Ela Meyhane’deydi.

Kendilerini müziğin ritmine kaptırıp geç saatlere kadar eğlenen Pilevneli ve kız arkadaşı, gece boyunca hem dans etti hem de birbirlerini öpücük yağmuruna tuttu.

 

Tuba Ünsal, Murat Pilevneli’den boşandıktan sonra gazeteci Mirgün Cabas ile yeni bir ilişkiye başlamış ve ikili, davetlerde birlikte boy göstermeye başlamıştı.

Magazin kameralarına yakalandıkları bu ikili görüntülerin dışında asıl bombaysa Ünsal ve Cabas’ın, kendi paylaştıkları tatil fotoğrafları olmuştu. Güney Afrika Cumhuriyeti’nin üç başkentinden biri olan Cape Town’da tatil yapan aşıklar, çektikleri fotoğrafları Twitter’da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Tuba Ünsal, sevgilisi Mirgün Cabas’a çiçek göndermek isterken yaşadığı ‘skandal’ı da Twitter’dan duyurmuştu.

Ünsal, sevgilisinin iş yerine gönderilmek üzere bir internet sitesi aracılığı ile verdiği siparişinde yaşadığı ‘skandal’ı şu sözlerle anlattı:

“Bravo… Hem yenilen çiçeği sevgilim işten çıktıktan sonra bırakıyorsunuz, hem de adını Nilgün Cabas yazıp beni yıpratıyorsunuz. Rezil oldum”