5053873217 [email protected]

BMW’nin orta sınıf temsilcisi 3 Serisi, dört gözle beklenen yeni motor seçeneğiyle satışa sunulurken, markanın ilk kez ürettiği 4 kapılı 6 Serisi de müşterilerini beklemeye başladı.

Bu yılın en formda markaları arasında yer alan BMW, geçtiğimiz haftalarda duyurduğumuz 1.6 lt motorlu 3 Serisi için Türkiye’ye kasım ayı için randevu vermişken, gelen büyük talep üzerine Almanya’da üretim erkene çekildi ve vergi avantajlı sportif orta sınıf sedan için tarih 4 ay önceye çekildi.

Temmuz ayında başlayacak üretim sonrası ilk otomobillerin aynı ayın sonunda gelmesi beklenirken, 136 HP gücündeki 1.6 lt’lik benzinli turbo motorun görev yaptığı 316i’de üretilen güç arka tekerleklere 8 kademeli otomatik şanzıman üzerinden aktarılıyor. Otomobilin 39.943 Euro’luk başlangıç fiyatıyla siparişleri alınmaya başlandı.

Markanın lüks sınıftaki yepyeni temsilcisi 6 Gran Coupe de fiyat listesindeki yerini aldı. Audi A7 Sportback, Mercedes-Benz CLS ve Porsche Panamera gibi lüks ve sportif sedanlarla rekabet edecek olan 4 kapılı 6 Serisi için belirlenen başlangıç fiyatı 198.064 Euro.