5053873217 [email protected]

“Büyük balık küçük balığı yutar” önermesi dünyadaki canlılık karaya çıkmadan çok öncesine dayanıyor. Samsung’u özellikle de mobil sektörde son  dönemde çok fazla büyüdüğü bir gerçek. Son Nexus ve S3 atılımları ile Apple’ı bile geride bırakan Samsung’un uzun süredir Nokia ile ilgilendiği dedikodularını duyuyoruz.

YAKLAŞIK 14 YI NCE SGH-900 MODELİNİ ÇIKARAN SAMSUNG KENDİNE RAKİP OLARAK NOKIA'YI GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİĞİNDE BİR ÇOKLARI BUNU ÇOK İDDİALI BULMUŞTU.

KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI

Son birkaç gündür dolanan dedikodular ise Nokia’nın Samsung cephesine katılacağı yönünde. Bir süre sessizliğini koruyan firma nihayet resmi açıklama yaparak, kamuoyunda dolanan haberlerin tamamen spekülasyon ve doğru olmadığını bildirdi.

Böylesi bir amaçlarının olmadığının altını çizen yetkililer Nokia ile ilgilenmediklerini, tek konularının yeni ürünleri olduğunu söyledi.

AÇIKLAMA KİMSEYİ TATMİN ETMEDİ

Samsung’un Nokia’ya olan ilgisi uzun zamandır biliniyor. Tek soru Samsung’un Nokia’yı yutacak  kadar büyüyüp büyümediği. Ya da Nokia’nın Samsung’a lokma olacak kadar küçülüp küçülmediği.

Bu ikisinden biri gerçekleştiğinde Samsung’un çok fazla düşünmeyeceğini herkes biliyor.