5053873217 [email protected]

Ayşe Özyılmazel Ali Taran’la ayrılığının ardından çok mutlu olduğunu söylüyordu. Hafta sonu gittiği Çeşme’de pek keyifliydi. Ayşe Özyılmazel, İstanbul’a gelir gelmez reklamcı Ali Taran’ın Levent’teki ofisini bastı. Ali Taran’ın üzerine yürüdü ve “Hayatımı mahvettin” diye bağırıp, küfür etti. İddiaya göre, ofisin camlarına dışarıdan taş bile attı. Ali Taran geçen hafta gazetecilere “Mutsuzdum, boşandım ve rahatladım. Ayrılmış olmayı o kadar da dert etmiyorum. Keyfim yerinde” demişti.

‘BENİ RAHAT BIRAKSINLAR!’
Sabah yazarı Ayşe Özyılmazel, Ali Taran’ın ofisini basıp camlarını taşladığı yönündeki haberleri yalanlamadığı gibi satırarasına gizlediği cümlelerle olayı doğruladı.

HAKKINDAKİ HABERLE İLGİLİ AÇIKLAMASI:

Değerli arkadaşlar

Sanırım bir açıklama yapmam lazım. Hayatımda hiç bu tür bir açıklama yapmadığım için için lafa girmek zor. Bir halkla ilişkilerin ustalığıyla itina ile seçilmiş, yerinde cümleler kuramayabilirim, ancak samimiyetimden kuşkunuz olmasın.

Özetle; artık huzur arıyorum. Huzur aranınca bulunan birşey midir bilemiyorum. Ama hepimiz gibi arıyorum. Turp gibiyim desem abartıya girer. Elimden gelini yapıyorum., Duygusal olarak yorgunum, çok yorgunum.

Birilerinin davranışlarına kafa yormak yerine, enerjimi üzüntüye harcamak yerine çalışmak, üretmek istiyorum. Yazılacak şarkılarım, yazılarım, kitabım, yapılacak programlarım, konserlerim var.

Gözümün içine bakan şahane bir ekibim, inşallah önümde umutla beklediğim günlerim var.

Ancak, bazen huzurumu bozacak hareketlerle karşılaşıyorum. Bu hareketlere anlam veremediğim için de sabrım taşabiliyor. Fazla zorlanırsa sabrın sonu gelebilir değil mi?

Eğer sabrımın taşması çevreye rahatsızlık verdiyse, çevredeki insanlardan özür dilerim. Huzuru ararken, huzur kaçırmak olmaz.

Tek bir ricam var, beni rahat bıraksınlar. İsim vermeye gerek yok. Onlar kendilerini ve ettiklerini gayet iyi biliyorlar.

Ben de bildiğim şeyi yapayım, huzur içinde çalışayım, hayatımı yaşamaya devam edeyim. Beni anlayacağınıza o kadar eminim ki…