5053873217 [email protected]

Yeni albümü “Bende Bi’ Aşk Var”ın ilk video klip şarkısı “Acıyor” ile büyük beğeni toplayan ve geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi’nden “Yılın şarkısı” ödülünü alan Göksel; albümün ikinci video klibini, söz ve müziği kendisine ait olan “Uzaktan” isimli şarkısına çekti.

Bahçeköy ormanında çekimleri gerçekleşen klip; günümüzde yaşanan aşkları, ilkbaharın canlı renkleri ve Göksel’in enerjisi ile masalsı bir dil yaratarak kameralara yansıtıyor. Radyocuların kısa sürede dikkatini çeken şarkıya klip çekilmesi için Göksel dinleyicilerinden yoğun istek alan şarkı; ilgiyle izlenen fenomen dizi “Yalan Dünya”da da iki hafta üst üste yayınlandı.

KLİPTE KENDİ ORKESTRASI EŞLİK ETTİ

Klipte Göksel’in çok beğenilen yeni imajının da altı çizilirken, performans sahnesinde sanatçıya kendi orkestrası eşlik etti. Uzun süre unutulmayacak görüntülerin yer aldığı klip, Murat Onbul’un yönetmenliğinde yaklaşık 15 saatte tamamlandı.

“UZAKTAN”A SÜRPRİZ FİNAL

Albümün ilk video klibi “Acıyor”a göndermeler yapan görüntülerle başlayan “Uzaktan”, 3. klibin hangi şarkıya çekileceğine dair Göksel hayranlarına ipuçları veren sürpriz bir final ile son buluyor.