5053873217 [email protected]

Derya Tuna’nın Umre’ye gitmesini ekrana getirerek, “İbrahim Tatlıses’i hâlâ bekliyor. Dua edecek belki de geri dönsün diye” şeklinde yorum yapan sabah programına İdo ateş püskürdü.

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses Twitter’da ateş püskürdü. Bir sabah programında Derya Tuna’nın Umre seyahati masaya yatırıldı. Umre’ye giden Tuna’nın seyahat öncesi çekilen fotoğraflarının eleştirildiği programda, “Derya Hanım’ın çantası otobüsü satın alır. Umre kıyafeti özel hazırlanmış” dendi.

Burada Tuna hakkında, “İbrahim Tatlıses’e hâlâ kırgın. ‘Kırgın değilim’ diyor ama kırgın. O ilişkiden, gitmedi. İbrahim Tatlıses’i hâlâ bekliyor. Dua edecek belki de geri dönsün diye” şeklinde yapılan yorumlara İdo’dan yanıt geldi.

İdo,”Sabah programlarındaki herkes şaşırmış. Sizi kendinizi eleştirin, dini görevinizi yerine getirin sonra konuşun. Bilip bilmeden konuşulmasın. Derya Tuna’nın bu saatten sonra beklentisi olacak. Kimsenin kimseyi beklediği falan yok. Biz kendimize bakıyoruz. Derya Tuna bir İbrahim Tatlıses bekliyorsa, büyük olanı değil küçüğü bekliyor” dedi.