5053873217 [email protected]

Türkiye piyasasında Fiyat-Performans açısından en iyi SUV’lardan biri olarak öne çıkan Chevrolet Captiva yeni yüzüyle kullanıcısına merhaba diyor.

Baz donanım seviyesi LT’de ABS, ESP, sürücü, yolcu, yan ve perde havayastıkları, hız sabitleyici, 3’üncü koltuk sırası, otomatik klima, 17 inçlik alaşım jantlar, eğim iniş kontrol sistemi, açılabilir cam tavan ve deri-kumaş kombinasyonlu döşemeler standart olarak sunuluyor. LTZ’de ise elektrikli sürücü koltuğu, ısıtmalı ön koltuklar, 19 inçlik alaşım jantlar, koyu renkli arka camlar, gümüş renkli karoser eklentileri ve deri döşeme gibi özellikler standart donanımda yer alıyor.

Chevrolet’nin Türkiye’de imajını ve satışlarını arttıran modellerin başında gelen Chevrolet Captiva, iki farklı donanım paketi ve yenilenmiş yüzüyle satışa sunuldu. Yapılan değişiklikler; ön bölümde daha köşeli hale gelen farlar, çamurluklar ve büyüyen ön ızgaraya uyum sağlayan kaputla birlikte yeni ön tampon olarak sıralanabilir. Profilden bakıldığında sunulan yeni jantlarla birlikte ön çamurluklardaki hava çıkışlarının da şekil değiştirdiği görülüyor.

Makyaj öncesinde 150 HP gücünde olan 2.0 lt’lik dizel artık 163 HP güce ulaşırken, 6 kademeli otomatik şanzımanın görev yaptığı Captiva, 7.7 lt/100 km ortalama tüketim değerine sahip. Makyajın getirdiği en büyük değişiklik olarak şimdiye kadar 4 tekerlekten çekişli olarak satılan aracın bundan böyle sadece önden çekişli olarak ithal ediliyor olmasını söyleyebiliriz. LT ve LTZ olmak üzere iki farklı donanım paketinin sunulduğu makyajlı Captiva’nın başlangıç fiyatı LT donanımında 85.650 TL iken LTZ’de 96.950 TL olarak belirlenmiş.