5053873217 [email protected]

2012 May Fest süresince Special Edition BMW 1 Serisi alan herkese BMW Service Inclusive Ultimate paketi hediye ediliyor. Bu kapsamlı servis paketi sayesinde 3 yıl / 60.000 km’ye kadar (hangisi önce dolarsa) otomobilin periyodik bakımları ücretsiz olarak yapılıyor ayrıca üretici garantisine ilave olarak 1 yıl mekanik onarım garantisi sunuluyor.

BMW 116i Special Edition, 1.6 litrelik Twinpower Turbo motoru ile ortalamada sadece 5,6 litre yakıt tüketerek segmentindeki tek arkadan itişli otomobil olma ayrıcalığını ve sürüş keyfini ekonomik olarak yaşatıyor. 8 ileri şanzımanı, joystick vitesi ve136 bg’deki seri motoru ile 0-100 km/sa hızlanmasını 9 saniyede tamamlıyor.

Yine standart bir donanım olarak sunulan Sürüş Deneyimi Kontrolü sayesinde 3 farklı
sürüş modu seçilebiliyor ve gaz pedalı tepkisi, direksiyon hassasiyeti ve şanzıman özellikleri optimize ediliyor.

Standart olarak sunulan Start/Stop özelliği sayesinde dur-kalk trafikte ve trafik ışıklarındaki kısa süreli beklemelerde motor kendi kendini kapatarak emisyon salımı ve yakıt tüketiminin önüne geçiliyor.

Tüm bu özellikleri ve daha fazlasını bir arada sunan BMW 1 Serisi Special Edition’ı May Fest’e özel fiyatıyla sakın kaçırmayın.