5053873217 [email protected]

Kimi zaman tek bir çiçek, kimi zamansa küçücük bir öpücük. Mutlu etmenin bu kadar basit olduğu annenizin daha fazlasına layık olduğunu düşünüyorsanız ona geçen yılları geri verebilirsiniz.

Estetik Medikal Uzmanı Dr. Yasemin Arslan

 

Anneler Günü hediye alternatifleri arasında onun kalbini çalabilecek en iyi seçeneklerden biri de güzellik. Her geçen yıl artan kilolar, kırışıklıklar, çatlaklar derken kendini unutan annenize ilk gençlik yıllarını hatırlatabilirsiniz.

Estetik Medikal Uzmanı Dr. Yasemin Arslan, gerek zayıflama gerekse botoks, epilasyon gibi güzellik tedavilerinin hastalar tarafından sıkça hediye olarak sunulduğunu söyledi. Yeni Asya Hayat Kliniği’nde hastalarına hizmet veren Arslan en çok tercih edilen tedavilerin ise yüz gençleştirme tedavileri olduğunu vurguladı.

Anneler Günü için farklı bir alternatif olarak göze çarpan sağlık ve güzellik tedavileri arasında botoks, kimyasal peeling, dolgu ve mezolift yer alıyor. Yüz gençleştirme tedavileriyle annenizin yüzünde yılların bıraktığı izleri silmeniz mümkün.

Eğer ‘Annem genç ama biraz tombul’ diyorsanız genel ve bölgesel zayıflama seçenekleriyle onun kaybettiği özgüveni tekrar yakalamasına yardımcı olabilirsiniz. Genel zayıflama metotlarıarasında akupunktur, sağlıklı beslenme ve hipnoz yer alıyor. Bu tedavi seçenekleri bölgesel zayıflamada kullanılan mezoterapi, lipoliz, pasif jimnastik, vakum ve infraruj ile desteklenebiliyor.

Dt. Şule Arslan

 

Sevgisini kocaman bir gülümsemeyle tamamlayan annelerinizin sağlıklı bir gülüşe de doğal olarak dişlere sahip olmasını da istiyorsanız orada devreye Dt. Şule Arslan giriyor. Arslan en sık yapılan diş tedavilerinin yanı sıra çürük yatkınlık testiyle sağlıklı dişlere maksimum bakımı sağlayabilecek bir hizmeti de sunuyor.