5053873217 [email protected]

Yıllar önce aldatıldığı için üzüntüden cilt problemi yaşadığını açıklayan şarkıcı İzel, yaşadığı ihanetin detaylarını dün katıldığı “Saba Tümer ile Bugün” programında açıkladı:

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer’le Bugün programına konuk olan ünlü sanatçı İzel, duygusal anlar yaşadı.

Sahnelerde ekranlarda hep güleryüzüyle gördüğümüz İzel, son yıllarda acı günler geçirdi. Ünlü sanatçı canından çok sevdiği babasını kaybetti. Saba Tümer ‘le bugün ekibine röportaj veren İzel, ‘Benim en zor günlerimdi. Herkes babasını çok sever ama benim babamla aramda çok daha başka bir aşk vardı. Aşırı bir sevgim vardı. Türk sanat müziği albümümü de onlar için yapmıştım ‘ şeklinde konuştu.

Bu rööportajını canlı yayında izleyen İzel, gözyaşlarına hakim olamadı.

YÜZÜNDEKİ İZLER BİR GECEDE NASIL OLUŞTU?

Yıllardır yüzündeki izleri büyük sorunu olan başarılı sanatçı, o izlerin üzüntüden bir gecede oluştuğunu söyledi.

Şaşkına dönen Saba Tümer, ‘Ben hep cildinde buluğ çağından kalan bir problem var sanıyorum. Bir gecede Türk filmlerinde olurdu ‘ ifadelerini kullandı.

Programın bir diğer konuğu Gazeteci ve Televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ da, ‘Bu arada İzel ‘in yüzünde izler mi varmış? Ben hiç farkında değilim. Şarkıları beni öyle alıp götürüyoru ki… ‘ dedi.

Bu sözler karşısında çok mutlu olan İzel, ‘Çok teşekkür ederim, öpmek istiyorum ‘ diyerek Yüksel Aytuğ ‘u öptü.

‘Yüzümde hiçbir şey yoktu, bir gece çok üzüldüm, ertesi gün böyle oldu ‘ diyen İzel, ‘Allahtan başka birşey çıkmadı içimde. Bunla atlattım çünkü büyük bir acıydı ‘ dedi.

‘ERKEK ARKADAŞIM BENİ EN YAKIN ARKADAŞIMLA ALDATTI ‘

İl başta kızamık olduğunu sandığını belirten İzel, ‘Sonra doktora gittim. Benim yaşadığım olay öfke kusmasıymış. Keşke o an bir şeyleri kırsaydım. Erkek arkadaşımla kötü bir şey yaşadım, aldatılma gibi. Bunun daha kötüsü de en yakın arkadaşım olmasıydı. En yakın arkadaşımı ve sevgilimi kaybettim. İkisine hiçbir şey demedim. Kolay gelsin dedim ‘ şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Saba Tümer, yanlış anlayarak, ‘Öyle mi bastın ‘ diye çıkıştı.

İzel de, ‘Öyle değil, öpüşürken bastım. Sonra çektim gittim ‘ dedi. Ünlü sanatçı bu yaşadığı anı anlatırken de gözleri doldu. İzel, bu hikayeden bir şarkı yaptığını da söyledi ancak şarkının adını vermedi.