5053873217 [email protected]

Bu sene ikincisi gerçekleşecek olan ”Ankara’nın Markaları Zirvesi” organizasyonunun bu yıl ki “ünlü marka” konuğu Gökhan Özen olacak.

Meclis Başkanı, Bakanlar, üst düzey protokol, siyaset ve global markaların üst düzey yöneticilerinin ve ünlü isimlerinin katılacağı zirvede, Ankara’da doğup büyüyen Gökhan Özen bu yılki ” Ankaranın En Ünlü Markası” ödülünü Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in elinden alacak ve ardından konuşmasını gerçekleştirecek.

“Ankaranın markası” ödülüne layık görülen Özen; “Profesyonel müzik yaşantımda 12 seneyi geride bıraktım. Ankara’dan bu yola çıktığımda elimde gitarımdan baksa birşey yoktu. Bugünlerde doğup büyüdüğüm bu şehrin bir markası olarak ödüllendirilmek gurur verici. Marka sıfatı biraz mekanik geliyor çünkü benim isim duygu satmak, o yüzden önemli olan gönüllerin markası olmak.” diyerek duygularını ifade etti.

GÖKHAN ÖZEN “MARKA İSİMLER” ZİRVESİNDE

19 Nisan Perşembe günü Ankara Rixos Otelde gerçekleşecek olan zirvede Gökhan Özen 13:30 ve 14:30 saatleri arasında konuşmasını gerçekleştirecek. Yöneticiler ,pazarlama müdürleri , girişimciler ve Ankaranın markaları buluşacağı zirvede bu yılki tema Değişen Trendler ve Dijital Dünyada Marka Olmak olarak belirlendi.