5053873217 [email protected]

Azra Akın ve Bülent Ersoy’un rol aldığı, Pepsi reklamı sonunda yayınlandı. Ersoy’un moonwalk yaptığı reklam filmi Muazzez Abacı’nın rol aldığı Snickers reklamından bile çok yankı buldu.

Azra Akın ve Bülent Ersoy’n rol aldığı Pepsi reklamı henüz yayınlanmadan adından söz ettirmişti. Gerek oyuncuların aldığı ücret, gerekse Azra Akın’ın dansı konuşulan konuların başında gelmişti. Reklam filmi bu akşam ekranda dönmeye başladı. Bülent Ersoy filme unutulmayacak, uzun süre hafızalardan silinmeyecek görüntülere imza attı. Bülent Ersoy eğlenceli yapımda bir şan hocasını canlandırdı. Azra Akın’ı dans ederken gören Ersoy, derse gelmediği için onu azarlıyor. Fakat Akın gibi Pepsi içmeye başlayınca Michael Jackson’un dünyaca ünlü moonwalk dansını yapıyor.


Güzelliğinin yanı sıra dans yeteneğiyle de katıldığı yarışmalarda öne çıkan Akın, reklam filminde şan hocası rolünü canlandıran Ersoy ile dans etti.

Reklam filmi özellikle Bülent Ersoy’un dansı ekranı değil sosyal medyayı da sarstı. Ersoy hakkındaki yorumlar okuyanı güldürdü:

skaya ‏ @wkiingx
“Bülent Ersoy” reklam için iyi, insanlık için kara bi gün

Ne Demek Şakirrr ? ‏ @rftglr
Pepsi yaşatır seni diye slogan yapacaksın,sonra Bülent Ersoy’a moonwalk yaptırıp MJ’ye mezarında takla attıracaksın.Yok arkadaş yaşatma sen!

Gonca Silahlı ‏ @puflanet
Bülent ersoy da moonwalk yaptı ya ah michael ahh senin kıymetini hayattayken bilseydik keşke, kemiklerin sızlıyodur şimdi…

Umut A. ‏ @kimsinoglum
Swarovski kaplamalı Pepsi şişesi olmadan Bülent Ersoy’lu pepsi reklamı olmazdı tabi ki.

Baybora ‏ @djbaybora
Seda Sayan’dan, Marilyn Monroe olursa, birileri de çıkar Bülent Ersoy’dan Michael Jackson yapar. Yaratıcı reklamcılarımız eksik olmasın.

gulsahk ‏ @kacinkurbasi
Bülent Ersoy un moonwalk yapıyor sanıyorsunuz yalan lan alttan yürüyen bant yapmış ekip.

Smorty ‏ @iremkuccuk
bülent ersoy ‘un moonwalk reklamını powerpointte yapmış olabilirler mi

Selin G. ‏ @kitt_serinsan
Bülent Ersoy’un reklamda oynatılma amacı sanırım eğer yeteri kadar pudra sürerseniz esmerlikten maykıl ceksınlığa yol alabilirsiniz olabilir

Eyüp Sabri Tuncer ‏ @sivribiber
nası bi memlekette yaşıyoz amk herkes varoş.. koca bülent ersoy beleş kolayı dikleyip kontör hesabı yapıyo

İstiklal Akarsu ‏ @istiklalAkarsu
Bülent Ersoy reklamda moonwalk yapıyor, Michael Jackson mezarında ters dönmeyi geçtim, kalkıp takla atmıştır.

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”-VB5-vLpgs8″]