5053873217 [email protected]

Android kullanıcıları yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi. Uzun zamandır beklenen foto paylaşım uygulaması Instagram’ın Android kayıtları başladı.

Popüler fotoğraf uygulaması Instagram’ın Android’e uyarlanmasının eli kulağında olduğunu biliyorduk. Sadece zamanını tam olarak kestiremiyorduk. Android, kullanıcılarına bugün bir müjde vererek Instagram üyelik kayıtlarını almaya başladıklarını açıkladı.

Instagram hayranları sadece tek bir form doldurup e-posta adresleriyle giriş yaparak uygulamanın betasını Google Play’e, Amazon’un Appstore’una ve Google bazlı diğer marketlere düşmeden görebilecek.

Bildiğiniz üzere foto paylaşım uygulaması iOS cihazlarında büyük bir başarı sağlayarak 27 milyon kullanıcıya ulaştı. Instagram CEO’su Kevin Systrom’un açıkladığına göre uygulamanın Android versiyonu üzerinde şu anda 2 kişi çalışıyor. Ayrıca Systrom, Android kendileri için tamamen yeni bir pazar olduğunu vurgulayarak kullanıcı sayılarını ikiye katlamayı beklediklerini belirtti.

Kayıtların alınmaya başlanmasıyla birlikte uygulamanın hayata geçmesi için “an meselesi” diyebiliriz. Instagram kaydı yaptırmak için bu formu doldurmayı unutmayın.

Teknogaste