5053873217 [email protected]

Son birkaç yıldır trend listesinden düşmeye doğallık ve sadelik bu yıl da kaşları kalınlaştırmaya devam edecek. Mat ojeler, turuncu ve limoni renklerin haklim olduğu 2012 makyaj modasının favorisi kaşlar.

Türkiye’deki birçok ünlünün de oyunu sadelikten yana kullanarak uyguladığı kalın kaş modası bu yıl da bizi terk etmiyor. Kaşına sert çizgiler çekip ince ve keskin hatlara sahip olmaktansa, doğal ve hiç müdahale edilmemiş bir kaş görüntüsü çizmek her yaşta kadının kolayca ve zahmetsizce uygulayabileceği bir yöntem. Tabii kalın kaş kullanmanın da tüyoları var.

İncelttiğiniz ve keskin kenarlı şekillere soktuğunuz kaşlarınızı doğal haline bırakın. Kavisli ve doğal bir görünüm verin. Çekici kaşların sırrı sadece vazelin. Küçük bir parça vazelini kaşlarınızın üzerine sürün. Kaşlarınızı bu sayede güçlenecek. Dilerseniz kalemle hatları da belirginleştirebilirsiniz. Kalın kaşlarıyla modanın öncülüğünü yapan ve Türkiye’de en çok sevilen iki isim Beren Saat ve Tuba Büyüküstün.

Yüzünüze en büyük ifadeyi veren kaşlarınızı kendi hallerine bıraktınız. Peki makyajını nasıl yapacaksınız. Elbette bu doğal görüntüyü korumak için doğal renkleri tercih etmelisiniz. İddialı ve çarpıcı renkler yerine yine 2012 makyaj trendleri arasında bulunan turuncu ve limoni sarıyı kullanabilirsiniz. Göz makyajınıza başlamadan kaş fırçasıyla kaşları taramak da dağınık görüntüyü ortadan kaldıracaktır.