5053873217 [email protected]

Amerika’da bulunduğu süre içerisinde sinema elçisi gibi çalışan Fadik Sevin Atasoy, İtalyan ve Türk sinema işbirliği için Hollywood’da sinema festivaline katıldı. 

Roma’da geçen yıl düzenledikleri film festivalinin olumlu yansımalarının ardından Los Angeles İtalia Film Festivali’nin açılış gecesine davet edilen Kültür ve Turizm Müşavirliği sinema elçisi oyuncu Fadik Sevin Atasoy, “Amerikan sinemasının temelini atan, İtalyan asıllı sinemacılar için düzenlenen festivalin açılış gecesinde Türk ekip olarak çok güzel ağırlandık… Geçen yıl Roma’da gerçekleştirdiğimiz festivalin yankıları gecenin gündem konularından biriydi ve pek çok tebrik aldık ekip olarak. Burada Türkiye adına bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. İtalyan ve Türk Sinema işbirliği adına olumlu ilişkiler kurduğumuzu düşünüyoruz” dedi…

Geceye Kültür ve Turizm Müşavirliği ekibinin “Sinema Elçisi” olarak katılan Fadik Sevin Atasoy, diğer davetlilerle bol bol sohbet etti… Fadik Sevin Atasoy, Amerika’da fenomen haline gelen ve beyazperdeye de taşınan Sex and the City’nin seksi karakteri Charlotte’un kocası rolündeki Evan Handler’la Türk sineması üzerine de konuştuklarını belirtti. Atasoy ayrıca, “Evan Handler, İstanbul’u çok merak ettiğini ve görmeyi arzu ettiğini söyledi” dedi.