5053873217 [email protected]

Gerçekleştirdiği nefes eğitimleri ile binlerce kişinin yaşamında sihirli bir dokunuş ile farkındalık yaratan Nevşah Fidan Karamehmet, 10-11 Mart tarihlerinde gerçekleştireceği “Mucize Nefes” çalışmasıyla çocukluk yaşlardan beri yaşanan travmaların tümünü çözmek için ilk adımı atmanızı ve doğal nefese dönmenizi sağlayacak!

Mucize Nefes’le bu ilk adımı attıktan sonra hayatınızdaki problemli ilişkiler, olumsuz düşünceler, başarısızlıklar, maddi problemler, gerginlik ve huzursuzluklarınızın yerini neşe, mutluluk, huzur, bolluk, bereket, sevgi, zindelik ve canlılık alacak.

Mucize nefes eğitiminde çocukluktan itibaren kısıtlayıcı nefes, düşünce ve yaşam alışkanlıkları nedeniyle oluşmuş; yaşamdan zevk almanızı engelleyen; bütün huzursuzlukların, gerginliklerin, stresin, olumsuz duyguların nedeni olan tıkanık enerjiler; öfke, korku, tedirginlik, suçluluk ve üzüntü gibi bastırılmış duygular olumlu enerjilere dönüşecek. Olumsuzlukların yerini mutluluk, huzur, netlik, dinginlik gibi olumlu duygular alacak ve önünüzde yepyeni bir yaşam açılacak. Nefes çalışması 10-11 Mart tarihlerinde Ulus Konakları Sitesi’nde olacak ve katılmak isteyenler rezervasyon için 0212 211 62 52 no’lu telefonu arayabilecek.