5053873217 [email protected]

12 Mart’ta yayınlanacak TRT’nin yeni dizisi “Burası Osmanlı/Sır Kanunu” dizisinin adı değişti. Yeni adı “Bir Zamanlar Osmanlı” olan dizinin 29 Şubat gecesi Ceylan Otel’de tanıtım kokteyli yapıldı.

DISCOP İstanbul Televizyon Yayıncılığı Fuarı’na katılan TRT’nin standında gerçekleşen kokteyle Cemal Hünal, Güven Kıraç, Öykü Çelik, Recep Aktuğ, Selen Seyven, Rasim Öztekin, Rojda Demirer, Birol Güven, Osman Sınav gibi çok sayıda oyuncu ve yönetmen katıldı. Bir Zamanlar Osmanlı henüz Türk televizyonlarında yayınlanmadan Ortadoğu’ya satıldı. Fuarda anlaşma yapılarak satılan dizi Ortadoğu’da 22 ayrı şehirde yayınlanacak.

Oyuncu Cemal Hünal “Ben dönem işlerini çok seven bir oyuncu ve seyirciyim. Çok iyi ve cüretkar bir yönetmenimiz var. Herkesin ağzı kulaklarında çalıştığı bir set. Muhteşem Yüzyıl ile mutlaka karşılaştıracaklardır. Atların çalıştırılmasından tutun, koreografiye kadar herşeyle ilgileniyorum. Günde 20 saat çalışıyorum eve dönüyorum” dedi.

“Bir Zamanlar Osmanlı” dizisinde rol alan bir diğer isim Aslı Tandoğan “Bu projede olmak benim için büyük bir mutluluk. Türkan Şoray ile oynamak da bambaşka birşey. Onunla birlikte olmak bir çocukluk rüyasıydı. Kabadayı filminde Şener Şen ile oynadık. O da çocukluk rüyamdı. Şimdi de Türkan Şoray ile oynuyorum. Türkan Şoray’ın olduğu sahnelerde herkes put kesiliyor. Onun her hareketini izliyoruz. İzleyip öğrenmeye değer” diye konuştu.