5053873217 [email protected]

Pambe Panter, Dedektif Gadget derken artık bizim de Türk işi bir dedektifimiz oldu. Tolga Çevik’in Sen Kimsin filmi bu hafta sonu vizyonda. 

Komedi Dükkanı’nın sadık izleyicilerinin merakla beklediği Sen Kimsin filmi 2 Mart’ta vizyona giriyor. Tolga Çevik senaryosunu yazdığı Ozan Açıktan’ın yönettiği ve Tolga Çevik, Köksal Engür, Pelin Körmükçü ile Toprak Sergen’in oynadığı Sen Kimsin?, UIP Filmcilik dağıtımıyla BKM Film aracılığıyla izleyiciyle buluşacak. Dedektifliğe soyunan fakat bu görevde pek başarılı olamayan Tekin ile İsmail Abi’nin maceralarını anlatan film fragmanıyla bile güldürüyor. Yerli beceriksiz dedektifimiz Tekin’in macerası ise şöyle:
Tekin (Tolga Çevik) ve emekli trafik polisi yardımcısı İsmail Abi (Köksal Engür), kaybolan bir kızı bulmak için, hayatları pahasına her türlü tehlikeyi göze alır. Sıradan bir kayıp kız vakasının peşinde başlayan hikâye, hesaplaşmaların, oyun içinde oyunların geliştiği bir maceraya dönüşür. Kim masum kim suçlu birbirine karışır. Hafiyelerimizin tek bir hatası vardır, o da kendi yöntemlerini kullanmak

SEN KİMSİN FRAGMAN

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”eYDXBrNSYVI”]