5053873217 [email protected]

İlik kanseri genç anne Gamze Akbaş, kendi adına başlatılan ve tüm kanser hastalarının umudu olan kampanyada donör olmak için başvuranların sayısının azaldığını yazdı

Tüm Türkiye’nin kurtulması için dua ettiği, donör olabilmek için sağlık kuruluşlarına koştuğu Gamze Akbaş, http://atakan310309.wordpress.com/ adlı internet sitesinde ‘Ben yanarım yavruma, Annem yanar yavrusuna’ başlığıyla yeni bir yazı kaleme aldı. Bu sitede yayınladığı yazılarıyla sesini tüm Türkiye’ye duyuran Gamze bu kez donör olmak için hastaneye gidenlerin sayısının azaldığını söyleyerek “Donör olmaya gidenlerin sayısı azaldı sanırım. İlk günlerdeki gibi değil en azından. Bu üzücü durumu nasıl olsa da tersine çevirsek… Bana bulunsa bile diğer hastalar için ben nasıl çare olsam ilik bekleyenlere… Eğer kurtulursam, yaşarsam Atakan’dan ve işimden kalan tüm vakitimi bunun için harcayacağım…” diye yeni bir çağrıda bulundu.

HAYALLERİM, UMUTLARIM ONUN ÜSTÜNE

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi süren Gamze; yazısında üç yaşındaki minik oğlu Atakan’ı da andı ve “Atakan’ı sordum dün anneme, paşalar gibi yaşıyor merak etme dedi. İçimden dedim, annesi yanında olmayan biii paşa… Ne olur Gamze sen tedavine odaklan annecim, Atakan’ı düşünme dedi. Nasılda düşünmezdim burada her şeyi ben Atakan olarak görüyorum. Hayallerim, ümitlerim hep onun üstüne” sözleriyle yürekleri dağladı.