5053873217 [email protected]

Demet Evgar, dünyanın en etkili moda dergisi Vogue’dan sonra “dünyanın en çok satan kaliteli erkek dergisi” Gentlemen’s Quarterly’nin Türkiye uyarlaması GQ’ya poz verdi. Evgar erkek kılığında objektife poz verdi 

Bir Erkek Bir Kadın dizisiyle ekran yıldızı haline gelen başarılı oyuncu Demet Evgar bu kez erkek oldu. Evgar, Doğuş Yayın Grubu tarafından yayınlanan ve “dünyanın en çok satan kaliteli erkek dergisi” Gentlemen’s Quarterly’nin Türkiye uyarlaması GQ’nun kapak çekimleri için objektif karşısına geçti. Seksi oyuncuya Didem Soydan eşli etti. Soydan’ın kadın, Demet Evgar’ın erkek olduğu çekimleri Olaf Wipperfürth gerçekleştirdi. Demet Evgar, fotoğraf çekiminin yanı sıra Kanat Atkaya’yla keyifli bir röportaj yaparak, sorularının yanıtladı.

AMY’NİN CENAZESİ ÇIKARILIRKEN ORADAYDIM

Demet Evgar röportaj sırasında Amy Winehouse’la hakkında ilginç bir anekdotunu da şu sözlerle anlattı: “Amy Winehouse’u çok severim. Öldüğü gün Londra’daydım. Çok garip bir şey oldu. Arkadaşımla konuşuyoruz, ‘Bence çok yakın bir zamanda Amy’nin öldüğünün haberini alacağız’ dedim. 5 dakika sonra haber geldi, Amy ölmüş. Dedim ki, ‘Kalkıp gideceğiz, evini bulacağız.’ Evinin Camden Town’da olduğunu biliyorum. Sora sora bulduk. Kapının önüne ilk çiçeği ben koydum. Çiçeği bırakırken Amy Winehouse’u evden çıkarıyorlardı, o kadar erken ulaşmışız. Daha kalabalık toplanmamıştı, sadece duyup gelen bir-iki gazeteci vardı.”