5053873217 [email protected]

Ata Demirer ile Ferdi Tayfur arasında yaşanan ” Senaryomu çaldı” tartışması, bugün Kanaltürk 2. Sayfa programında yayınlanan yeni görüntülerle farklı bir boyuta taşındı. Demirer ise dava açtı

Yüksel Aytuğ’nun sunuculuğunu üstlendiği 19.11.2009 tarihindeki ” Medyatik” adlı programa konuk olan Ata Demirer ile Ferdi Tayfur’un arasındaki senaryo diyaloğu dikkati çekti.  Programda Ferdi Tayfur, “Lambalı Saz” isminde bir senaryosunu olduğunu belirterek ” Bunu kendime yazmıştım, ben oynayacaktım ama bu rol bana biraz inandırıcı gelmedi. Arada Ata’ya da anlattım. Kendisine oynaması için teklifte bulundum. Almanya’dan kesin dönüş yapan eski boksörün hikayesi. Bu sözler üzerine Demirer “Ferdi Abi, yolla senaryoyu bana bir bakalım” diyor.

PARA PEŞİNDE DEĞİLİM

Bu görüntülerin yayınlanmasının ardından “2. Sayfa” programının canlı yayınına katılan Ferdi Tayfur ” Ben hiç bir şey istemiyorum. Para pul peşinde değilim. Benim derdim böyle bir haksızlığın,hırsızlığın karşında durmak. Yoksa ben bu halimle insanların karşısına çıkmak ister miyim. Yüzümün halini görüyorsunuz. Artık Ata’yı sokakta görsem selam vermem” dedi.

SONUNDA DAVA AÇTI

Bu gelişme üzerine Ata Demirer avukatı Aydın Kurban’a vekaletname vererek dava açtı. Demirer yaptığı açıklamada, “Sayın Ferdi Tayfur’un şahsım ve “Berlin Kaplanı” filmim ile ilgili haksız iddiaları  iftira  ve saldırı boyutuna gelmiştir. Ferdi Tayfur’un şahsımla ve filmimle ilgili iddialarının tamamı asılsızdır, gerçek dışıdır. Bu sebeple, avukatım Aydın Kurban tarafından Sayın Ferdi Tayfur hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Bu iftira ve saldırılar beni son derece üzmüştür. Bu nedenle, konunun mahkemelerce incelenerek gerçeğin bir an önce yasal olarak da ortaya konmasını beklemekteyim” dedi.

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”DyN4JHoWs-8″]