5053873217 [email protected]

Adını Feriha Koydum dizisinin sevilen oyuncularından Ceyda Ateş bir ilke imza atıyor. Ateş, bir reklam kampanyası kapsamında üç hafta hayatını sosyal medya üzerinden  hayranlarıyla paylaşıyor ve ne yapması gerektiğini onlara sorup tavsiyelerini uyguluyor

Axe, Kızlara Doğru Göster kampanyası kapsamında, çekiciliği ve güzelliğiyle hayranlarını büyüleyen ünlü oyuncu Ceyda Ateş’le Türkiye’de ilk kez yapılan bir dijital uygulamaya imza atıyor. Bu ilginç uygulamayla, gençler, sosyal medya ve Axe’ın internet sitesi aracılığıyla sevilen oyuncu Ceyda Ateş’e doğru yolu gösterecek! 21 Şubat Salı gününden itibaren 3 hafta boyunca özel hayatında yapacağı her şeyi paylaşacak olan Ceyda Ateş, ne yapacağını Axe erkeklerine soracak. Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek kampanya çerçevesinde Axe erkekleri Ceyda Ateş’in gece dışarı çıkarken giyeceği kıyafetlerden hangi filmi izleyeceğine kadar birçok şeyi belirleyebilecekler.

Ceyda Ateş’in bir gününü nasıl geçirdiğine dair mesajları da paylaşacağı dijital uygulama, ünlü oyuncunun kampanyanın başladığını duyuran ve içeriğini aktaran bir video ile başlayacak. Takip eden günler boyunca tüm Axe erkekleri, fikirleri, talepleri ve tavsiyeleriyle ünlü oyuncunun özel hayatının içinde yer alacak, günlük hayattaki adımlarını belirleyecekler. Örneğin, Ceyda Ateş, eve hangi arkadaşını davet edeceğini, sabah hangi kıyafeti giyeceğini, ev partisinde nasıl bir tarz belirleyeceğini ve daha fazlasını Axe erkeklerine danışacak. Türkiye’de ilk kez, bir ünlüye hayranlarına ve takipçilerine hayatında söz hakkı verme olanağı tanıyan kampanya üç hafta sürecek. Kampanya aşağıdaki adreslerden takip edilebilir.

www.facebook.com/axeetkisi

www.twitter.com/dogruyolugoster

www.dogruyolugoster.com