5053873217 [email protected]

 

Can Bonomo’nun Eurovision Şarkı Yarışması’nda seslendireceği ‘Love Me Back’ adlı şarkının kamuoyuna duyurulmasından sonra genç şarkıcıya destek yağdı. Birçok ünlü isim şarkıya tam not verirken, Demet Akalın “Dereceye girersek zevksizim” diyecek kadar iddialıydı.

 

Helin Avşar: Can Bonomo ilginc olmus ben begendim. Can Bonibon olsun ismi.

Yeşim Salkım: Eleştirmek yerine desteklemek neden bu kadar zor bir gorev verilmiş can da bunu yerine getiriyor budur yani alkışlayın olsun bitsin

Dilek Serbest: Cancıım biz senin arkandayız, eminiz sen first ;) Olamasan da ki bu mümkün değil üzülme olur öyle :)

Demet Akalın: dereceye girersek ben harbi zevksizim:)))

Semiha Yankı: YOLUN ACİK SANS İN BOL OLSUNNNN CANNNN BONOMOOOOOOO

Cem Ceminay: Can Bono daha klasik yapamayacak kadar yeni anlamadim yani iyi mi kotu mu? Sarki iyi ama kareografi eksik cok bir tek basina kalmis arkadaki orkestra yetersiz yanina dansci kizlar gerek!Basarilar:))

Soner Arıca: Can Bonomo, yolun açık olsun.. Bol şans

Zeynep Dizdar: Şarkı güzel çocuk sempatik ve enerjisi çok iyi bir aksilik olmazsa Can Bonomo dereceye girer… Hadi hayırlısı…

Ece Gürsel: Bonomonun sarkisi cok eglenceli iyi hos ama ilk dinledigimde intro ve bazi melodiler bana “Beetlejuice” filminin soundtrack’ini hatirlatti :)

Bengü: Buradan takip edemiyorum ya çok beğenen var ya da hiç beğenmeyen?? Ama ne olursa olsun Can a ve ekibine destek olma vaktidir!!

Mesut Yar: Heyttt; Can Bonomo dedik, bildiğin Gogol Bordello çıktı! Arkadaş gönlümüz Can kardeşimizle ama “Gogol Bordello’nun hangi şarkısı?” diyen arkadaşa, “bizzat kendisi” diyorum. Olur mu?

Oray Eğin: Bari Can Bonomo’nun şarkısı Türkçe olsaydı, kurtarırdı.

Hilal Cebeci: İngilizce bilmediğim için anlayamıyorum şarkıda ne diyo ballarımm ?herşeye rağmen eurovizyon temsilcimize başarılar diliyorum, ama bana yalvarsalarda artık gitmem çok kırgınım:( motivasyonlarını bozmayalım ballarım, işallh ülkemizi en iyi şekilde temsil eder dönerler:)

Ekin Türkmen: Super!!! @canbonomo

Doğa Rutkay: Çocuk ruhlu bu şarkı!! Sevdimmmm :)))

Aydın: yolun açık olsun can bonomo….

Pınar Dilşeker: Can Bonomo şarkısını tam anlayamadım ama şansı bol olsun dıyelım.

Metin Arolat: izmir kokan şarkılar güzeldir :) herkes Can Bonomo kimdir? ünlü biri gitmeli diyodu.bence süper bir şarkı yapmış.çok keyifli,çok pozitif :)

Zeynep Mansur: Eurovision sarkisini ben hicc begenmedim??

Gani Müjde: Can Bonomo’nun Eurovision Şarkısı tamamdır.Yolu açık olsun

Rahşan Gülşan: Cok tatlisin, allah yolunu acik etsin

Demet Evgar: Sevgili #canbonomo ‘yu Tebrik Ediyorum,Cikis Sarkimiz Gayet Hos Ve Eglenceli,Gordugum Kadariyla Kendiside Cok Neseli ☺TUM TURKIYE ARKANDAYIZ

Mahfi Eğilmez: Benim düşüncem: Eurovision’dan bu yıl umut yok. İlk elemeyi geçmek başarı olur.

Kerem Görsev: Can Bonomo şansın açık olsun.Tam yarışma parçası enerjik, sempatik .Türk ezgileri de var. Koreografi bir elden geçsin iyi bir derece alırsın

Arda Uskan: Can Bonomo çok şirin, şarkı da insanın içini ısıtıyor, yolu açık olsun, kıskananlar çatlasın:)))

Buse Terim: Can Bonomo sen cok net dereceye girersin! #canbonomo

Erol Köse: Can Bonomo şarkısı çalıntı çıktı, kıyafet çalıntı çıktı ve hatta Can Bonomo çalıntı çıktı haberleri için geri sayım başladı..

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”jsWV-4TD7Wk”]