5053873217 [email protected]

Adanalı dizisinde İdil karakterini canlandıran Selin Demiratar dizinin bitmesinden aylar sonra yine elinde silahla kamera karşısına geçti

Selin Demiratar,  16 Mart’ta vizyona girecek olan ve Amerikan polisiye filmlerini ti’ye alan “Patlak Sokaklar – Gerzomat” sinema filminde Jennifer karakterini canlandırdı. Rolü için saçlarını sarıya boyayan genç oyuncu kendi sesini kullanmadı. Demiratar’ı filmin konsepti gereği Angelina Jolie, Nicole Kidman, Sharon Stone, Demi Moore gibi isimleri seslendiren Ayşegül Bingöl seslendirdi. Filmin diğer oyuncusu Doğa Rutkay’a ise Scarlett Johansson’u seslendiren Yasemin Şişli ses verdi.

“Patlak Sokaklar – Gerzomat” sinema filminde yer alan oyuncuların tümünün seslerinin dublaj olması şimdiden hem oyuncuları, hem de sinema severleri meraklı bir bekleyişin içine soktu.Başrollerini, herkesin “Sütü Seven Kamyoncular” olarak tanıdığı, Volkan Öge, Tansu Tunçel ve Ömür Cedimağar’dan oluşan BatesMotelPro ekibiyle, Selin Demiratar, Doğa Rutkay, Kubilay Tunçer’in paylaştığı ve konuk oyuncu olarak Bülent Serttaş yer aldığı film 16 Mart’ta vizyona giriyor.