5053873217 [email protected]

Demet Akalın sahneden inip mutfağa giriyor. Ünlü popçu menajeri Özgr Aras’a destek olmak için Mehmet Ali Erbil’le Cihangir’de açtıkları ‘Yımırta’ adlı mekanda mutfağa girerek marifetlerini gösterecek. Bir sosyal medya fenomeni olan Demet, mekanın tanıtımını da  twitter üzerinden yapıyor 

Mehmet Ali Erbil ve Özgür Arasın uzun zamandır özenle hazırladıkları cafeleri Yımırtaya ünlülerden tam destek geldi! Cihangirde özellikle kahvaltı severlerin vazgeçilmez adresi haline gelecek Yımırtanın açılışını,1 milyon 272 bin kişinin takip ettiği Twitter hesabından Sonunda Yımırta açılıyor. Artık ordayız diye duyuran Demet Akalın, yakın arkadaşları olan Mehmet Ali Erbil ve Özgür Aras’a ilk desteğini bu şekilde gösterdi.

Akalın, önümüzdeki günlerde Yımırta mutfağına girip özel bir menü de hazırlayacağına dair söz verdi…. Yımırta için Demet Akalın dışında birçok ünlü isim özel mönüler hazırlayacak.
CİHANGİRİN YIMIRTASI
Yımırta, Cihangir’e yepyeni bir tat katacak. Haftanın her günü, sabah 7den gece 2ye kadar hizmet verecek Yımırtanın dekorundan menüsüne her detayıyla özel olarak ilgilenen Erbil ve Aras, mekanlarının dost sofralarındaki samimiyeti taşıyacak özel ve sıcak bir yer olması için uzun süredir çalıştıklarını belirtiyorlar.
80 kişilik oturma kapasitesiyle Cihangire taze bir soluk kazandıracak Yımırtada, farklı tatları makul fiyatlarla bir arada bulmak mümkün olacak. Erbil ve Özgür Aras’ın Yımırta’sı, 19 Şubat Pazar günü ikilinin dostları için düzenlenecek kahvaltı davetiyle açılacak.