5053873217 [email protected]

8 aylık hamile olan ve bebeğini kucağına almak için gün sayan Aylin Kabasakal,başrolünü oynadığı Eş Ruhumun Eş Zamanı sinema filmiyle birlikte çocukluğuna geri döndü

Senaryosunu Işık Elçi’nin yazdığı yönetmenliğini ve yapımcılığını R.Şanal Günseli’nin üstlendiği Eş Ruhumun Eş Zamanı isimli 3 Şubat’ta vizyona giren film ile birlikte çifte heyecan yaşayan Kabasakal, “Senaryoyu okuduğumda bu sahnenin gerçeği yansıtması adına Şanal beyle bir seans yaptık. Bu bir çeşit hipnoz, transa geçmek gibi bir şey. Değişik bir çalışma oldu benim için. Hem oyunculuğum hem de kendi yaşamım için” diye konuştu.

Güzel oyuncu filmin senaryosunda yazılan hipnoz sahnesinin gerçekçi olması için çekimler öncesinde filmin yönetmenliğini de üstlenen Türkiye’de kuantum teknikleri konusunda yaptığı çalışmalarla başarı yakalayan R.Şanal Günseli ile birlikte bir seans düzenlendi. Kuantuma da meraklı olan Aylin Kabasakal filmin içinde yer alan sahnenin gerçeği yansıtması adına set öncesi yaptığı seansla birlikte seneler öncesine geri döndü.

DOĞDUĞUM ZAMANA GİTTİM

Oyunculuk adına farklı bir deneyim yaşayan Kabasakal yapılan seans sahnesiyle ilgili olarak, “Şanal bey beni ilk doğduğum zamana götürdü. “Kim var yanında” dedi. “Annem” dedim. “Baban nerede” dedi. Babam şu an yok yanımda. Anneme telefon açtım sonrasında. İlk doğduğum zaman babam yok muydu yanımızda diye sordum. Annem de babamın o zaman çalıştığını, cep telefonu olmadığı için o dönemde de haber veremediklerini söyledi. O dönemde biz Almanya’daydık. Ben o ana gittiğimde gerçekten de babamın olmadığını gördüm. Bir çeşit hipnoz, transa geçmek gibi bir şey. Transa geçtiğin zaman uyku ile uyanıklık arası sorulara cevap veriyorsun. Ama tamamen derin bir uyku gibi… Mesela Şanal beyi duyuyorum onun sorularına cevap veriyorum. Ama o anda oradayım. Değişik bir çalışma oldu benim için. Hem oyunculuğum hem de kendi yaşamım için”