5053873217 [email protected]

Chrome’un önlenemez yükselişi sürüyor. Özellikle hızıyla kullanıcıların kalbini kazanmayı başaran güçlü tarayıcı tüm google pratikliğini de kullanıcısına sunuyor. İşte Chrome 17 kullanıcısına en çok HIZ vaadi ile geliyor. Google pratikliği ve güvenliği de bonusu!

Chrome 17 sayfaları nasıl daha hızlı yüklüyor? Tarayıcı, bunu adres çubuğuna yazılan adresi, siz adresi yazmayı tamamlamadan, arka planda yükleyerek yapıyor. Dolayısıyla siteyi açmak istediğinizde daha hızlı veya hemen ekrana geliyor.

Chrome 17’deki yeni bir güvenlik özelliği sayesinde ise indirmeler daha güvenli hale geliyor.

Chrome 17’de bir uygulama dosyası veya tehlikeli olabilecek bir dosya indirdiğinizde, dosyanın ismi bir beyaz liste yoluyla denetleniyor. Chrome eğer bu ismi bulamazsa, dosyayı Google’dan araştırıyor ve nereden geldiğini bulmaya çalışıyor. Tarayıcı eğer dosyanın zararlı olduğunu düşünürse, kullanıcıya bir uyarı mesajı gösteriyor.

Google, gelecek aylarda daha fazla zararlı dosyayı tanıyacağını da söylerken, hiçbir teknik mekanizmanın zararlılara karşı tam bir koruma sağlamayacağı konusunda da bizleri uyarıyor. Dolayısıyla dosyaları nereden indirdiğimize dikkat etmemiz gerekiyor.

 

Chrome 17’yi  indirmek için tıklayın

https://www.google.com/chrome/eula.html?extra=betachannel

 

[/quote]