5053873217 [email protected]

ZARİF VE ASİL!!!

Müzikdünyasının başarılı sanatçılarından Hadise, “O Ses Türkiye” Yarışması’nda herhafta adL tarafından kendisi için özel olarak tasarlanan ve bu hafta “KaraElmas” adını verdiği siyah kum saati formatındaki zarif elbisesiyle izleyenleribüyüledi.

 

Hem stili, hem de şarkılarıyla 7’den 70’e yakından takip edilenbaşarılı sanatçı Hadise’nin stil danışmanı olan kız kardeşi Derya Açıkgöz’ünkatkılarıyla hazırlanan kıyafet için adL;zarif ve asil, kum saati formatındaki elbiseyi hazırladı.

 

Hadise’nin OSes Türkiye programında her hafta ne giyeceği takipçileri tarafından meraklabekleniyor. Hadise için her hafta adL markası tarafından hazırlanankıyafetlerden dolayı programın sonunda tv kanalı ve marka telefon yağmurunatutuluyor. Hadise’nin bu hafta programda giydiği kum saati formundaki siyahuzun tuvalet içinde Hadise adeta siyah bir kuğu gibi görünüyordu.

 

Başarılısanatçı “Giydiğiniz kıyafet çokönemlidir ve sizden izler taşır, hayat tarzınızı azda olsa yansıtır. Tümkadınlar için siyah özel bir renk ve her zaman şıktır. ‘Kara Elmas’ adınıverdiğimiz bu kıyafette siyahın çarpıcılığı ve asaleti öne çıkıyor” dedi.