5053873217 [email protected]

Kar kış buzlu yollar ve pazar günü.

Bu haftasonu 3 yeni film gösterime giriyor.

 

 

Berlin Kaplanı

Berlin Kaplani

Yönetmen: Hakan Algül

Senaryo: Ata Demirer

Oyuncular: Necati Bilgiç, Özlem Türkad, Ata Demirer, Nihal Yalcin, Cemil Özbayer, Tarik Ünlüoglu

Gösterim Tarihi: 27 Ocak 2012 Cuma

Yıl: 2012

Ayhan Kaplan, Berlin’de yaşayan, geçimini boksörlük ve bodyguardlık yaparak sağlayan bir Türk vatandaşıdır. Ayhan ve antrenörü Cemal için işler pek yolunda gitmemektedir. İkisi de artık hayattan bir mucize beklemektedir. Filmimiz olası bir mucize ihtimalini anlatmaktadır.

 

Karanlıktan Korkma

Don’t Be Afraid of the Dark

Yönetmen: Troy Nixey

Senaryo: Guillermo del Toro, Matthew Robbins, Nigel McKeand

Oyuncular: Katie Holmes, Guy Pearce, Bailee Madison, Bruce Gleeson, Eddie Ritchard, Garry McDonald, Carolyn Shakespeare-Allen, Jack Thompson, Julia Blake, David Tocci

Müzik: Marco Beltrami, Buck Sanders

Görüntü Yönetmeni: Oliver Stapleton

Gösterim Tarihi: 27 Ocak 2012 Cuma

Yıl: 2011

Babası Alex ve sevgilisi Kim ile birlikte yaşamaya başlayan Sally’yi, yeni taşındıkları büyük evde, hoş olmayan sürprizler beklemektedir. Zira binanın bodrum katında yüzyıldır kilitli kalmış olan yaratıklar harekete geçmişlerdir. Sally geceleri duyduğu sesler sonrası ailesini uyarmaya çalışır fakat babası inanmaz.

Artist

The Artist

Yönetmen: Michel Hazanavicius

Senaryo: Michel Hazanavicius

Oyuncular: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman, James Cromwell, Penelope Ann Miller, Missi Pyle, Beth Grant, Ed Lauter, Joel Murray, Bitsie Tulloch

Müzik: Ludovic Bource

Görüntü Yönetmeni: Guillaume Schiffman

Gösterim Tarihi: 27 Ocak 2012 Cuma

Yıl: 2011

Sinema büyüsünün bütün dünyayı kasıp kavurduğu 1920’li yılların sonunda George Valentin, Hollywood’daki en büyük starlardan biridir. Oynadığı her film büyük başarı kazanan Valentin’in güzel bir eşi, görkemli bir evi ve kendine hayran milyonlarca seveni vardır. Ancak sinemaya sesin gelmesi ile birlikte George Valentin’in hayatı alt üst olur.