5053873217 [email protected]

Reyting rekorları kıran dizi dram ölçüsünü kaçırınca izleyiciler isyan etti. Her dram sahnesi izleyici tarafından dizinin final sahnesi gibi algılanırken, daha büyük dramla bir üst perdeden felaketlerin tırmanması izleyiciyi gerdi, izleyici de anlık bir rahatlama yaşanacak dozda senaryo boşluğuna izin verilmemesi izleyicinin sosyal medyadaki serzenişleri ile yankılanıyor. Dün akşam Feriha’nın dayak yemesi tuz biber oldu.

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”xy6im0bO6ls”]

İşte sosyal medyadaki Senaryo İsyanı

 

EKŞİSÖZLÜK:

Zelyot:  ey senarist, buna benzer hayatları yaşayanlar var, her bölümde bekliyorum ki genç insanlara, çıkışsız hissedenlere bir ışık tutacaksın toplumsal sorumluluk göstereceksin, ne biçim rating kaygısına düşmüşsün, herşey para mıdır, dokunduğun topluluklara kavgadan, ümitsizlikten başka ne veriyorsun.
ey toplum, sen neyse çocuğunu başka bişey yapma, bir evde oto tamircisi ile üniversiteye giden çocuk yetiştiremezsin. sen neysen bırak onlarda o olsun. palmiyeyi karda, elma ağacını çölde yetiştiremezsin.

 

Facebook: Adını Feriha Koydum Grubu Duvarından:

-Rıza çok üzüldü ya dua edip ağlarken içim parçalandı resmen  :(  Bu kadar acı yeter.

 

Facebook’tan Başka Bir Feriha Grubu:

-Halil bitti derken bide başımıza Mehmet çıktı, Mehmet yetti derken babası, nedir bu senaristten çektiğimiz kardeşim, bi mutluluk yüzü göremeyecek mi çocuklar, bir bölüm mutlu olsunlar, sonra yine mutsuz olsunlar.:((