5053873217 [email protected]

 

Türk sinemasının efsane oyuncusu “Sultan” Türkan Şoray, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Gönül Kahvesi’nde düzenlenen imza gününde sevenleriyle bir araya geldi.

 

2011 yılı Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi seçilen Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde yer alan  Gönül Kahvesi’nde gerçekleşen Türkan Şoray imza günü tam 4,5 saat sürdü. Ünlü sanatçı sevenlerine hem imza dağıttı hem de onlarla kahve içerek sohbet etti. İmza gününün en ilginç olayı ise Türkan Şoray’ın evlilik tekifi alması oldu. Ailesi ile birlikte imza gününe gelen sanatçının küçük bir hayranı babası adına Türkan Sultan’a evlenme teklifi ederek Sultan dahil herkesi şaşırttı.

 

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Hakkında

AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği) tarafından 2010’un En İyi AVM’si seçilen, sanata ve sanatçıya verdiği önem ile tanınan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. iştiraki olan Kozzy AVM, gerçekleştirdiği organizasyonlar ve etkinlikler ile Anadolu Yakası’nın gözbebeği oldu. Mahalle sıcaklığında yaşanan duygu ve davranışların yeniden canlandığı şık ve modern mimari anlayışıyla Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, 58 mağaza, yüzlerce marka, kapalı otoparkı, 400 kişilik Gönül Ülkü – Gazanfer Özcan Sahnesi, 9 salonlu Avşar Sinemaları, sergi alanları, açıkhava konseptli restoran ve kafeleri ile temiz ve güvenli bir ortamda huzurlu alışveriş imkânı sağlıyor.