5053873217 [email protected]

“BENDE Bİ’ AŞK VAR”
GÖKSEL
Göksel 2012 yılının ilk sürprizini “Bende Bi’ Aşk Var” albümüyle yapıyor.

Ozan Çolakoğlu prodüktörlüğünde, kendi şarkılarından oluşan yepyeni albümünde Göksel; aşkı ve yalnızlığı kadın kalbinden anlatıyor.

Göksel , yeni yıl öncesi söz ve müziği kendisine ait olan “Acıyor” isimli şarkısını radyolar ve dijital müzik platformlarında dinleyicileriyle paylaştı. “Acıyor”; kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan şarkısı olup, müzik listelerinde 1 numaraya kadar yükseldi.

Yaklaşık 1 yıl süren stüdyo çalışması sonrasında ortaya çıkan “Bende Bi’ Aşk Var” albümü, dinleyicileri uzun zamandır beklenen “Göksel şarkıları”na kavuşturuyor.

Göksel ’in son yıllarda yazdığı şarkılar arasından özenle seçilerek hazırlanan “Bende Bi’ Aşk Var”da 9 şarkının sözü ve müziği sanatçının kendisine ait. (“Acıyor”, “Aşkın Yalanmış”, “Rüzgar”, “Uzaktan”, “Aşk Bitti”, “Unuttun mu Sahi?”, “Sarhoş”, “Gidemiyorum”, “Yalnız Kuş”) Ayrıca, Mabel Matiz’in Göksel için yazdığı “Yarım Kalan Şarkı”, “Bende Bi’ Aşk Var”a farklı bir renk katıyor.
Bende Bi’ Aşk Var” ’ın imaj fotoğrafları, başarılı fotoğrafçı Cem Talu tarafından Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu’nda çekildi.
Göksel ’in yepyeni şarkılarından oluşan 8. solo albümü “Bende Bi’ Aşk Var” AVRUPA MÜZİK markasıyla müzikseverlerle buluşuyor.

 

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”RQj5_aQ8-vo&”]