5053873217 [email protected]

 

Ödüllü oyuncu Bartu Küçükçağlayan, Gülse Birsel’in sihirli dokunuşuyla milyonların kalbine girdi. Artık ona herkes Orçun diyor

 

 

Çoğunluk filmindeki rolüyle sinema dünyasında yıldızı parlayan Bartu Küçükçağlayan, milyonların kalbine Yalan Dünya ile girdi. Gülse Birsel’in kaleme aldığı dizide Orçun karakterini canlandıran Küçükçağlayan diyalogları ve can alıcı esprileriyle internet gençliğinin fenomeni haline geldi. Küçükçağlayan’ı ekranda izleyenler, ‘Ödüllü oyuncu beklediği ilgiyi bu rolle görecek’ yorumunda bulundu.

SAÇLARINI YALAN DÜNYA UZATTI

 

Dizi için dış görünümünde de değişiklikler yapan 29 yaşındaki genç oyuncu, Orçun karakteri için saçlarını uzattı. Salaş ve tembel Orçun’un diyalogları da kısa sürede sanal alemin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. İşte Orçun’un dillere plesenk olan birkaç diyaloğu

 

–         Ben iyiyim babam öküz!

–         Halbuki çok da güzel bi kızsın, yazık!

–         Annecim sen bu kurabiyedeki cevizleri rondoya mı vurdun?

–          Hani hayat güzeldi demin biraz önce. Cihangirdi, keyfimizi çıkartıyoduk, nooldu onlar?

 

 

 

BÜYÜK EV ABLUKADA

GRUBUNUN SOLİSTİ!

 

Bartu Küçükçağlayan, 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Seren Yüce’nin yönetmenliğini yaptığı Çoğunluk filmindeki rolüyle “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü almıştı.

 

Aynı rolle 5 ödülün daha sahibi olmuştu. Küçükçağlayan, Binbir Gece dizisinde Gani, Çapkın dizisinde Köslük, Haziran Gecesi’nde Ali rollerini oynamıştı. İlk dizi projesi ise 2004 yılında Abdullah Oğuz’un yönetmenliğindeki Kırlangıç’tı. Genç oyuncu, aynı zamanda, Canavar Banavar takma ismi ile Büyük Ev Ablukada isimli grubun solistliğini yapıyor.

NURBANU GÜNEY

[youtube width=”600″ height=”365″ video_id=”lBOLGQMc0fs”]

 

[yslider]