5053873217 [email protected]

adL’DEN  HADİSE’YE GELİNLİK GİBİ ELBİSE…

HADİSE,ELBİSESİ’NE “BEYAZ KUĞU” ADINI VERDİ…

Albümleriyleolduğu kadar giydiği kıyafetlerle de dikkatleri çeken başarılı sanatçı Hadise,artık “O Ses Türkiye” Yarışması’nda adL tarafından kendisi için özel olarakhazırlanan kıyafetlerle izleyici karşısına çıkıyor.

 

HerPazar akşamı izleyiciyi ekrana kilitleyen yarışmanın jüriüyelerinden Hadise, bu hafta giydiğigelinliği andıran kuyruklu krem renkli tuvalet ile göz kamaştırırken, transparanolan sırt detayıyla da yürekleri hoplattı.

Fransız danteli ve ipekşifonun kullanıldığı elbise, adL ekibitarafından 3 günde hazırlandı. Sanatçının Stil danışmanlığını yapan kız kardeşi Derya Açıkgöz’ün dekatkılarıyla hazırlanan kıyafet için adLekibi gece gündüz çalıştı.

Her hafta kendisi için adL tarafından özel olarak tasarlanankıyafetlere bir isim vereceğini belirten Hadise,gelinliği andıran tuvaletine, “BeyazKuğu” adını verdi. Başarılı sanatçı, “Yılbaşıgecesi giydiğim kostümleri herkes çok merak ediyordu. adL’nin özel olaraktasarladığı kıyafetleri, bundan sonra da her hafta programda üzerimdegöreceksiniz” dedi…