5053873217 [email protected]

[wpspoiler name=”Seda SAyan” open=”true” style=”wpui-redmond”]Seda SAYAN[/wpspoiler]

Seda Sayan  Bugün Yeni Bir Basın Açıklaması Daha Yaptı. Erol Köse’nin Twitterdan başlattığı özür jestine karşılık vererek aralarındaki sorunları geçmişte bırakmak istediklerini belirtti.

AÇIKLAMA

2011 yılının son aylarında Erol KÖSE tarafından www.twitter.com adresindeki sosyal paylaşım sitesinde @drerolkose hesabı kullanılarak aleyhimde çirkin bir kampanya başlatılmıştır.

 

Beni, geçmişimi, ailemi ve kariyerimi hedef alan bu saldırılar karşısında yüce Türk adaletine olan güvenimle yargı yoluna başvurdum.

 

Bugün (11.01.2012) günü Erol KÖSE aynı twitter hesabı üzerinden (@drerolkose ) özür mesajları yazmış ve hemen akabinde de Beyaz TV de yayınlanmakta olan Beyaz Manşet isimli magazin programına canlı yayın sırasında telefonla bağlanarak aynı cümlelerle kamuoyu nezdinde benden ve yaptığı saldırılarla son derece büyük üzüntüler yaşattığı oğlum Oğulcandan özür dilemiştir.

 

Hayat boyunca sahip olabileceğimiz en büyük hazinemiz onurumuzdur.

 

Ben de yıllardır her sabah canlı yayınlarla beni bugünlere taşıyan Türk Halkına seslenirken bana açılan kucakların ve gösterilen sevginin sahip olduğum değerlerle paralel olduğunun bilincini hep taşıdım.

 

Bizler, show dünyasının içinde işlerimizi yaparken hiç unutmamalıyız ki emeklerimizin karşılığını gönüllerde kurduğumuz tahtlarla her zaman Türk Halkından alırız ama en büyük cezayı da yine Türk Halkı verir.

 

Erol KÖSEye hatalarını kabul edip kamuoyu huzurunda benden ve oğlumdan özür dileyecek kadar yüce gönüllülük göstermesi nedeniyle teşekkür ediyorum ve takdiri tabii ki kamuoyuna bırakıyorum.

 

Siz basın mensubu arkadaşlarıma da göstereceğiniz hassasiyet için şimdeden teşekkür ederken sözlerimi çok sevdiğim şu cümleyle bitirmek istiyorum:

 

Dal rüzgarı affeder ama kırılmıştır bir kere..

Bugün gazetelerde sevgilisiyle ilgili çıkan haberlere kızan Seda Sayan pazar-tatil demeyip sabah erkenden basın açıklamaıs yayınladı.

Hatırlanacağı gibi geçen pazar günü de aşağıdaki açıklamayı “Evli Biriyle Birlikte” söylentileri üzerine yapmıştı.

BASIN AÇIKLAMASI

 

 

Bugün bazı gazetelerde hakkımda çıkan haberlerin yayınlanmasında emeği geçen herkesi esefle kınıyorum.

 

Ucuz bir tiraj kaygısına manevi değerlerim ve şahsiyetim kurban edilmiştir.

 

Bir telefonun tuşları kadar yakın olmama rağmen beni aramayarak ya da menajerim Stelyo Pipise veya iletişim danışmanım Özgür Arasa ulaşmayarak tek taraflı bir yayınlarla sergilenen bu tavır içinde barındırdığı kötü niyeti zaten bana bile gerek kalmadan kendiliğinden kamuoyuna sunmuş durumdadır.

 

İçine çekilmeye çalışıldığım bu çirkin polemiğe prim verecek değilim.

 

Beni bugünlere taşıyan Türk halkının sahip olduğum değer yargılarından şüphesi olmayacağına olan inancımla, gazetecilik mesleğinin ilke ve değerlerini hiçe sayarak aleyhimdeki çirkin bir iftiraya alet olmayı seçen bu zihniyetle savaşımı yargısal platforma taşımakta tereddüt etmeyeceğim.

 

Benim vicdanım rahat.

 

Ancak iftiralarla beslenen ruhların sonsuz bir huzursuzluğa mahkum olduğunun bilincinde olarak her zaman söylediğim bir sözle bitirmek istiyorum açıklamamı:

 

HERKES KALBİNİN EKMEĞİNİ YER

 

Saygılarımla,

 

SEDA SAYAN